07:24 Duxovkada tovuq dimlash | |
Masalliqlar(3kishi uchun) -3-4bo’lak tovuq -1dona piyoz -2dona kartoshka -1dona pamildori -sabzavotlar(sabzi,bolgarskiy,baqlajon va hkz) -4bo’lak sarimsoq -tuz, ziravorlar -qovurish uchun o’simlik yog’i Tayyorlash: Piyozni past olovda qizartirib, so’ng tovuqni solib qovuramiz. Go’sht oqarganda po’sti archilib maydalangan pamildorini solamiz va 1-2 daqiqa qovuramiz. Chuqurroq patnisga avval kartoshkalarni, so’ng sabzavotlar va ziravor, tuzlarni solamiz. Ustidan qovurilgan tovuqni solib, folga 뱋’oz bn o’rab, 250Cga 30daqiqaga duxovkaga qo’yamiz. 30daqiqadan so’ng issiqlikni 200Cga tushirib, yana 30 daqiqa pishiramiz. Taomimiz tayyor Alloh hayrli qilsin! | |
|
Umumiy fikrlar: 0 | |