07:09 Pishloqli dimlama | |
!!! BISMILLAH!!! Masalliqlar( 4kishi uchun): -300gr qiyma go’sht(yoki mayda to’g’ralgan go’sht) -1dona piyoz -1dona brokolli(yoki gulkaram) -3dona tuxum -1dona pamildori -200gr pishloq -2-3osh-q o’simlik yog’i -tuz,ziravorlar
Tayyorlash: Piyoz va go’shtni ozgina qovurib olamiz. Suvda pishgan brokolli(yoki gulkaram)ni tuxum bilan aralashtiramiz. Qozonga go’shtli qovurmani yog’i bilan yarmini, brokollilik aralashmaning yarmini solamiz. Hohishga ko’ra shpinat, bolgarskiy ham solishingiz mumkin l So’ng boyagi go’sht va brokollining qolgan yarmini shu ketma-ketlikda solamiz, tuz va ziravorlar sepib, pamildorini terib chiqamiz. Ustidan pishloqni sepib, 20daqiqaga past olovda dimlab qo’yamiz. Alloh barokot bersin!
| |
|
Umumiy fikrlar: 0 | |