07:12 Tovuq duxovkada | |
Masalliqlar(2kishi uchun): - marinovka qilingan 3dona tovuq oyog’i http://begoyim.ucoz.com/news/tovuq_marinovkasi/2012-10-12-64 - garnir Tayyorlash: Pishirgich(oven,duxovka)ni avvaldan 250Cda qizdirishga qo’yamiz. Tovuqni 2xil usulda pishirish mumkin: 1.Pishirgich maxsus patnisi ustida-bunda tovuq quruq suvsiz bo’lib pishadi, huddi shashlikdek. 2.Patnisning o’zida pishirish-bunda tovuq pishishi jarayonida suvi ham o’ziga singib boradi. Tovuqni ikkala tomonini qizarguncha pishirgichning o’rta qismida 250Cda pishiramiz va oxirgi 10-15 daqiqada 160Cda huddi shu joyda pishiramiz. Umumiy vaqt 50daqiqa. Tovuq pishgach, patnisga tushgan tovuq suvini issiqligidayoq idishga solib, biroz sovugach sovutgichga qo’yamiz, u xolodes bo’lib qoladi. | |
|
Umumiy fikrlar: 0 | |