Monday, 25.11.2024, 13:24
Welcome, Guest
Asosiy » 2012 » October » 12 » Tovuq duxovkada
07:12
Tovuq duxovkada

                                                 

Masalliqlar(2kishi uchun):

-         marinovka qilingan 3dona tovuq oyoghttp://begoyim.ucoz.com/news/tovuq_marinovkasi/2012-10-12-64

-         garnir

 

 

Tayyorlash:

Pishirgich(oven,duxovka)ni avvaldan 250Cda qizdirishga qoyamiz.

Tovuqni 2xil usulda pishirish mumkin:

1.Pishirgich maxsus patnisi ustida-bunda

tovuq quruq suvsiz bolib pishadi, huddi shashlikdek.
                                                                                                     

2.Patnisning ozida pishirish-bunda tovuq pishishi

 jarayonida suvi ham oziga singib boradi.

                                                                                                           

Tovuqni ikkala tomonini qizarguncha pishirgichning orta qismida 250Cda pishiramiz va oxirgi 10-15 daqiqada 160Cda huddi shu joyda pishiramiz. Umumiy vaqt 50daqiqa.

Tovuq pishgach, patnisga tushgan tovuq suvini issiqligidayoq idishga solib, biroz sovugach sovutgichga qoyamiz, u xolodes bolib qoladi.

Bo'lim: Quyuq taomlar | Ko'rilgan: 5431 | Maqola egasi: Admina | Reyting: 2.2/6
Umumiy fikrlar: 0
Name *:
Email *:
Code *: