07:31 Xachapuri | |
!!! BISMILLAH!!! Masalliqlar( kishi uchun): -oshirma hamir(hamir yumshoq qoriladi) -pishloq -tuxum -saryog’
Tayyorlash: Oshirma hamir yaxshyilab oshganidan so’ng, o’rtacha likopcha kattaligida yoyamiz. Hamir yuzasiga pishloqni sepib yoyamiz. Ikkala chetidan o’rab, yuqori qismini rasmdagidek birlashtiramiz. 180Cga 15-20daqiqaga yuza qismi biroz qizarguncha qo’yamiz. Duxovkadan olib, har bir hachapuri o’rta qismiga yarim qoshiqdan saryog’ solib, ustidan tuxum chaqamiz va yana 10-15daqiqaga duxoavkaga qo’yamiz(tuxum oqarishi bilan olamiz) Hachapurini yeyishda, chetki qismidagi nonidan olib, o’rtasidagi tuxum va pishloqqa botirib, aralashtirib yeyiladi.
Resept http://forum.say7.info/topic19102.html saytidan olindi
Alloh foydalantirsin!
| |
|
Umumiy fikrlar: 0 | |