10:46 Egg puff-Hindiston taomi | |
Masalliqlar: -8 bo'lak qatlamali hamir http://begoyim.ucoz.com/news/qatlamali_hamir/2012-02-26-14 -4ta qaynatib pishirilgan tuxum -ziravorlar -tuz -yuziga tuxum sarig'i Hamirlarni 10x5(10x6,7)sm uzunlikda kesib olamiz. Tuxumni uzunasiga ikkiga bo'lamiz. Tuxumni teskari qilib hamirga nisbatan dioganaliga qo'yamiz,ustidan biroz tuz va ziravorlarni sepamiz. Ikkala qarama-qarshi tomonini yopishtirib, yuziga tuxum sarig'ini surib, keyin kunjut sepib, 180Cda qizigan pishirgichga 25-30daqiqaga qo'yamiz. Pishib sovugach, dasturxonga tortamiz. Maslahatlar: Qatlamali hamir qanchalik sovuq bo'lsa, shunchalik pishganda yumshoq va qavat-qavat bo'ladi.
| |
|
Umumiy fikrlar: 0 | |